Είστε εδώ:

Αρχική | Επιθεωρήσεις

Επιθεωρήσεις Φορτίων

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1983 από τον Κωνσταντίνο Μπερτσάτο και έκτοτε δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον τομέα των επιθεωρήσεων φορτίων. Με έδρα την Αθήνα και υποκαταστήματα στα κύρια λιμάνια της Ελλάδας καθώς και άλλων χωρών, η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε διυλιστήρια, σε κατασκευαστές πρώτων υλών καθώς και σε πλήθος εταιρειών που ειδικεύονται στην εμπορία ενεργειακών πόρων.

 

Επιδίωξη της Εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Πρωταρχικές αξίες της αποτελούν η έγκυρη και έγκαιρη εξυπηρέτηση, η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα. Μόνιμος στόχος της είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

 

Οι δραστηριότητες της ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. καλύπτονται ασφαλιστικά από την εταιρεία Lloyd’s Underwriters. Οι υπηρεσίες της διασφαλίζονται από ένα σύστημα ποιότητας που είναι σύμφωνο με τα κριτήρια του European Standard ISO/IEC 17020. Το παραπάνω σύστημα έχει διαπιστευθεί από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ Α.Ε.). Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. είναι από τις πρώτες Ελληνικές επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στο European Foundation for Quality Management (EFQM), ενώ παράλληλα είναι μέλος του American Society for Testing and Materials (ASTM), του Energy Institute (EI), και του Grain and Feed Trade Association (GAFTA).

 

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ: